GILANEGHARB YASER SCHOOL

۲۵ مطلب در مرداد ۱۳۹۲ ثبت شده است

مهم ترین ویژگی‌ها و خصوصیات مدارس هوشمند

رایانه

الف- در مدارس هوشمند معلمان می توانند با استفاده از بانک های اطلاعاتی و برنامه های نرم افزاری و غیره درس های جدیدی را با توجه به نیازها و علائق دانش آموزان طراحی کنند یا این که درس های موجود را تغییر دهند و اصلاح کنند، بنابراین محتوای آموزشی درس ها در این مدارس تا حدودی با مدارس دیگر متفاوت خواهد بود.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
روح الله قمرپور

سخنان بزرگان درباره‌ی امام حسین(ع)

امام حسین (ع)

مهاتما گاندی (رهبر استقلال هند):اگر هندوستان بخواهد یک کشور پیروز شود، باید از زندگی امام حسین پیروی کند.

 محمدعلی جناح (قاعداعظم پاکستان):به عقیده من تمام مسلمین باید از سرمشق (امام حسین) این شهیدی که خود را در سرزمین عراق قربانی کرد، پیروی کنند.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
روح الله قمرپور

ساخت گنجشک کاغذی

گنجشک کاغذی

درست کردن این کاردستی بسیار آسان است و اگر شما پاهای گنجشک را در زاویه ی مناسب تا کنید گنجشک شما حتماً می تواند روی پاهای خود بایستد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
روح الله قمرپور

ساخت هواپیمای کاغذی

هواپیمای کاغذی

دوستان عزیز امروز می خواهیم با هم یک هواپیمای کاغذی درست کنیم که با سرعت بسیار بالا پرواز می کند. پس یک کاغذ بردارید و با ما همراه شوید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
روح الله قمرپور

مشاهیر تاریخ ایران سهم کدام کشورها شده‌اند؟

آرامگاه رودکی

 


مشاهیر بسیاری که همگی ایرانی بودند، امروزه از خاک مادری دور هستند و در جایی دیگر آرام گرفته اند، اما سبک زندگی، هنر، فرهنگ و آثارشان همواره نشانه ای است آشکار بر ایرانی بودنشان. در اینجا به زندگی نامه و شرح 9 نفر از مشاهیری که دور از آغوش وطن خفته اند، پرداخته می شود.
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
روح الله قمرپور

آیا تبلت باری از دوش دانش آموزان بر می دارد؟

این که تبلت دانش‌آموزی در ایران باری از دوش نظام آموزشی، بویژه از دوش دانش‌آموزان برمی‌دارد یا نه موضوعی است که هنوز آموزش و پرورش در حال فکر‌‌کردن درباره آن است. تازه‌ترین خبر این است که از مهر امسال در تعدادی از مدارس سه منطقه شهر تهران تبلت‌ها به دست دانش‌آموزان می‌رسد و چنانچه کارایی‌شان در سیستم آموزشی ثابت شود بتدریج تبلت‌ها در اختیار دانش‌آموزان مناطق مختلف کشور هم قرار می‌گیرد.

 

این در حالی است که در میان تمام دانش آموزان کشور، مناطق محروم در اولویت استفاده از تبلت قرار دارند، چون آموزش و پرورش باور دارد که استفاده از فناوری های نوین در این مناطق شکاف دیجیتالی را که میان دانش آموزان مناطق برخوردار و مناطق محروم فاصله انداخته، از بین می برد.

با این حال استفاده از این تبلت ها که به کار بردن نام کیف الکترونیکی برایشان مناسب تر است گرچه هنوز در حد طرحی آزمایشی است، ولی منتقدان خاص خود را دارد. این منتقدان همان حرف های قدیمی را می زنند که البته بیراه هم نیست. ...........

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
روح الله قمرپور

چه مسواکی برای دانش آموزان مناسب است !

 مسواک مناسب برای دانش آموزان مسواکی است که الیاف آن نرم بوده و سر مسواک کوتاه باشد و هرچه سن کودک کمتر باشد باید دسته مسواک ضخیم‌تر باشد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
روح الله قمرپور

شهید همت، همتی بزرگ داشت

شهید همت

محمد ابراهیم همت در روز 12 فروردین سال 1334 در شهرضای اصفهان به دنیا آمد و در همان شهر، نوجوانی خود را با تحصیل گذراند و در سال 1352 دیپلم گرفت

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
روح الله قمرپور

عرضه کتاب‌های درسی تا 10 شهریور در سراسر کشور

معاون پژوهشی وزیر آموزش و پرورش ، از توزیع کتاب های درسی تا 10 شهریور در استان های کشور خبر داد.


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
روح الله قمرپور

گلی به شکل میمون

این گل تنها در مناطق کوهستانی اکوادور، کلمبیا و پرو رشد می کند، جایی که 1000 تا 2000 متر از سطح دریا ارتفاع دارد.در حالی که انتظار دارید ارکید میمون با این ظاهر، بویی شبیه به بوی موز داشته باشد

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
روح الله قمرپور

دریافت جدید ترین نگارش سیستم دانش آموزی توصیفی ابتدایی +همراه با تمام نگارش قبلی

 نگارش 6.6 ابتدایی                                                          


قبل از دریافت

اول تاریخ سیستم را اگر درست نیست اصلاح کنید سپس با هلپر ذخیره سازی را انجام دهیدبا این نگارش می توانید سال جدید را شروع کنید ولی به نظر من برای شروع سال جدید عجله نکنید در ضمن مراقب باشید سال 91 - 92 را نبندیدآخرین تغییرات موجود در نگارش 6/6 (92/06/10)

  • ·       آخرین تغییرات جدول مدارس و ....
  • ·       رفع مشکلات گزارش شده

 

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
روح الله قمرپور

آشنایی با خالق داستان حسنک کجایی


"پرویز کلانتری" خالق داستان و تصاویر "حسنک کجایی" و "کوکب خانم" از درسهای کتاب فارسی دوم دبستان است.
پرویز کلانتری در یکم فروردین 1310 در زنجان به دنیا آمد.
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
روح الله قمرپور

آشنایی با زندگی نامه حبیب یغمایی +شعر زاغکی قالب پنیری دید...

احتمالا همه ما، شعر زیر رو به خاطر میاریم. این شعر توی کتاب دوره دبستان ما بود و حفظش میکردیم. داستان زاغی که قالب پنیری رو میدزدید، و بعد روباه حیله گری با چرب زبونی و چاپلوسی و حیله گری و مکر و خدعه و نیرنگ و فریب، پنیر دزدی رو صاحب میشد!

تصویر زاغی که با یک قالب پنیر به دهان، بالای درختی نشسته و روباهی پای درخت در حال صحبت با او و در واقع گول زدن اوست، شاید برای همه‌ی ما آشنا باشد. بله این تصویر درس «روباه و زاغ» کتاب‌ درسی فارسی است و شعر معروفی که سراینده‌اش حبیب یغمایی معرفی شده است.

۴ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
روح الله قمرپور

افتخار آفرینی دانش آموزان گیلانغربی در کنکور سراسری 92

به گزارش روابط عمومی آموزش و پرورش شهرستان گیلانغرب: براساس اعلام نتایج آزمون سراسری دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور،9دانش آموزگیلانغربی موفق به کسب رتبه های زیر یک هزار شدند

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
روح الله قمرپور

فواید ارزشیابی کیفی و توصیفی

مدرسه و تعالیم مدرسه ای باید منجر به تربیت شهروندانی متعادل، سالم و توانمند شود. سلامت روان ملی (اجتماعی) در گرو شجاعت فکری، احساس مسئولیت و متعاقب آن پیشرفت در علوم و هنر و بالاخره کیفیت زندگی روزانه است. ارتقا بخشیدن به کیفیت زندگی روزانه مستلزم آموزش مهارت زندگی و پیوند دادن زندگی با آموزش های مدرسه ای و استفاده از هوش چندگانه در فرآیند یادگیری می باشد. هم چنین برای ارزشیابی و اطمینان از دستیابی به اهداف فوق ما نیازمند روش هایی از سنجش و ارزشیابی هستیم که به هر دانش آموز به دیده ی حرمت نگاه کند، موهبت های طبیعی و انسانی او را بیشتر از آزمون های سنتی نشان دهد، بازخورد مثبت و تکالیفی رشد دهنده به او ارائه کند و باور داشته باشد که هر دانش آموز قابلیت رشد و پیشرفت مداوم را دارد. باید عمیقاً باور داشته باشیم که هر دانش آموز قابلیت رشد و یادگیری را دارد به شرط آن که :

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
روح الله قمرپور

درآمدی بر ارزشیابی توصیفی

مدتی است که در محافل تربیتی کشور، به ویژه در مدارس موضوع ارزشیابی توصیفی بسیار مطرح و مورد بحث قرار می گیرد. برخی از سیاست گزاران، صاحب نظران و مدیران و معلمان دوره ی ابتدایی آن را رویکردی مطلوب و سازنده در ارزشیابی تحصیلی تلقی می کنند. بررسی ها هم نشان گر آن است که ارزشیابی توصیفی آثار مثبت بر محیط یاد دهی- یادگیری دارد. لکن پاره ای از این نتایج و نو بودن این پدیده در نظام ارزشیابی کشورمان، تقاضای اجتماعی قابل توجهی را در نظام آموزشی به همراه داشته است. این تقاضای اجتماعی هر چند نقطه ی مثبت برای ایده ی ارزشیابی توصیفی محسوب می شود؛ اما به صورت بالقوه خطری نیز محسوب می شود که تصمیم گیران در سطوح مختلف مدیریتی باید به آن کاملاً توجه نمایند. زیرا در دوره ی گذر از نگاه سنتی به ارزشیابی به نگاه جدید ارزشیابی تحصیلی هستیم. سرنوشت پدیده ی ارزشیابی توصیفی به اشاعه ی درست و منطقی آن بستگی دارد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
روح الله قمرپور

اهداف ارزشیابی تحصیلی – تربیتی در دوره‌ی ابتدایی


١ - اصلاح،بهبود و ارتقا فرایند یاد دهی – یاد گیری در کلاس ، مدرسه ،مراکز مکمل مدرسه و خارج از آن به ویژه از طریق افزایش تعامل مؤثر و سازنده بین معلم و دانش آموز.
2- شناسایی و پرورش استعدادها ،توانایی‌ها و علایق دانش آموزان با تکیه بر استعداد‌های برتر هر یک از آنان

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
روح الله قمرپور

ویژگی های ارزشیابی توصیفی


الف ) پویایی:
همان طور که از اسمش پیداست پویایی در برابرایستایی قرار دارد اولین ویژگی این ارزشیابی می‌باشد که موجب رشد و بالندگی در دانش آموز می‌باشد. منظور از آن تکرار و تمرین نیست، در ارزشیابی مستمر بر خلاف آن چه هدف اصلی این ارزشیابی‌ست، امتحان گاه و بی‌گاه و پرسیدن مد نظر قرار می‌گیرد و فرقی با امتحان قوه‌ای ندارد. در حالی که ارزشیابی می‌بایست در حین فعالیت‌ها انجام پذیرد و ارزشیابی هیچ گاه از فرایند یاددهی- یادگیری جدا نیست.
تحلیل ویژگی پویایی در ارزشیابی توصیفی چند نکته مهم را آشکار می‌سازد:
1. ارزشیابی ابزاری برای یادگیری است.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
روح الله قمرپور

چگونگی اجرای طرح جدید ارزشیابی در کلاس درس

طرح جدید ارزشیابی در کلاس درس دارای مراحلی به شرح زیر می­باشد :

1)   تعیین فعالیت­های هر دانش آموز و ارائه­ی بازخورد به آنها : هنگامی که معلم به سؤال جدی در مورد عملکرد دانش آموز می­پردازد او را به تلاش بیشتر ترغیب می­کند معلم می­تواند به صورت فردی  یا گروهی فعالیت­های خارج ازکلاس را برای دانش آموزان تعیین کرده و سپس اطلاعات جمع آوری شده و نتایج کار آنان را در پوشه­های کار جمع آوری کند .

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
روح الله قمرپور

عوارض امتحان

1)   ایجاد اضطراب و ترس :

بدون شک هیچ کدام از ما روزهای امتحان ، حضور مراقبانی که به جای دو چشم ، صد چشم را به کار می­برند ، تاریکی زیر نیمکت­ها و کیف­های مانع تقلب و دلهره­ی نمره­ی حاصل از آن را از یاد نخواهیم برد ....
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
روح الله قمرپور